Heroriëntatie op de loopbaan

Balans opmaken

Op sommige momenten in een carrière bestaat er behoefte aan het opmaken van de balans: ‘Wat heb ik tot nu toe gedaan, hoe sta ik erin, wat heeft het me gebracht?’

Een heroriëntatietraject geeft je zicht op jouw talenten en mogelijkheden. Je krijgt duidelijkheid in welke richting jouw loopbaan zich mag ontwikkelen.

Inhoud en resultaten

Een heroriëntatietraject duurt drie tot vier maanden en bestaat uit in totaal zeven coachsessies, voorafgegaan door een kort gesprek om vraag en doel te verhelderen. Ter voorbereiding van ieder gesprek krijg je huiswerkopdrachten en na ieder gesprek reflecteer je hierop.

Heroriëntatie - Fluitend naar je werk

Globaal bestaat het traject uit twee delen:

 •  In het eerste deel maak je de balans op van je (werk)leven. Je blikt terug op je loopbaan en maakt een overzicht van opgedane ervaringen en waargenomen ontwikkelingen. Wat heb ik tot nu toe gedaan? Wat heeft het me gebracht? Wie ben ik? Wat kan ik? Het resultaat van dit deel is een persoonsprofiel waarin je antwoord geeft op deze vragen.

  We maken daarbij ook gebruik van het ‘Odin Development Compass’ (ODC). Het ODC is een unieke drijfverenmeting die inzicht geeft in jouw talenten, drijfveren en gedrag. Het meet jouw onbewuste drijfveren op basis van gevalideerde archetype beelden en combineert deze met bewuste competenties. Het ODC maakt zichtbaar welke competenties je van nature inzet en welke niet. De meting wordt online afgenomen en aan de hand van een schriftelijke rapportage koppel ik de resultaten aan je terug. Hier vind je meer informatie over het instrument.

 • Deel twee is gericht op de toekomst. Wat wil ik? Wat kan er? Wat ga ik doen? Met als resultaat een functieprofiel waarin je ideale werkplek beschrijft en een loopbaanplan waarin je aangeeft welke stappen je gaat zetten om die plek te bereiken.

Investering

Het traject vraagt in de eerste plaats een grote inzet en de wil om het gesprek met jezelf aan te gaan.
De kosten bedragen € 1.995,-, exclusief BTW. Particulieren betalen € 1.495,-, inclusief BTW. Deze bedragen zijn inclusief:

 • Oriënterend/intake gesprek
 • ODC meting
 • ODC terugkoppelingsgesprek van maximaal twee uur
 • ODC drijfverenrapport, inclusief document ‘Volle Potentieel’
 • Zes loopbaangesprekken van maximaal anderhalf uur
 • Gebruik materialen
 • Voorbereidingstijd van de coach
 • Ondersteuning per telefoon en e-mail tussen de gesprekken.

Zonder ODC meting is de investering € 1.500,- exclusief BTW. Voor particulieren is dit € 1.050,- inclusief BTW. 

Wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek of meer informatie? Bel 06 11083126, mail info@fluitendnaarjewerk.nl of neem contact op via het contactformulier.

Ga naar de inhoud