Begeleidt mensen die met (meer) plezier willen werken

Willen we niet allemaal werk doen wat bij ons past? Werk waar we energie van krijgen, waar we enthousiast over zijn en waarbij onze talenten tot hun recht komen?

Soms komt er een moment in je loopbaan waarop je je afvraagt of je nog wel op de juiste plek zit.

Je krijgt buikpijn wanneer je jezelf voorstelt dat je dit werk tot je 67ste doet. Je loopt met vragen als:
  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
  • Waar liggen mijn mogelijkheden?
  • Hoe zet ik mijn talenten effectief in?
Diensten - Fluitend naar je werk

Wat maakt dat je met deze vragen loopt?

Misschien ben je van de ene in de andere baan gerold en werd je steeds gevraagd voor een functie. Je voelde je daardoor gestreeld en ging enthousiast aan de slag. Maar na verloop van tijd begon het te knagen en realiseerde je je dat dit toch niet helemaal de baan was die je ambieerde. Je realiseert je nu dat je bij de keuzes in je loopbaan nauwelijks naar jezelf hebt geluisterd. Wat wil ik nou eigenlijk zélf?

Of je ervaart dat de balans tussen werk en privéleven zoek is. Je hebt het bijvoorbeeld moeilijk omdat je enerzijds een carrière aan het opbouwen bent en anderzijds moeder of vader wordt, waardoor op beide fronten veel van je gevraagd wordt.

 

Misschien ben je in een andere fase van je leven aangekomen en verandert daarmee het belang van werk in je leven. Als manager heb je bijvoorbeeld jarenlang gedreven achter omzetdoelstellingen aangelopen en hoge omzetten gemaakt voor de organisatie en je krabt je nu achter de oren: ‘is dit nu iets waar ik nóg jarenlang mee bezig wil zijn?’

Of je vertrekt bij je huidige werkgever en wilt ondersteuning bij het vinden van nieuw, passend werk middels een outplacementtraject.

Maar wellicht zit je wel op de juiste plek maar vind je je nieuwe rol als leidinggevende nog lastig. je wilt bijvoorbeeld beter leren delegeren, beter leren loslaten of werken aan je neiging tot perfectionisme.

Succesvol naar (meer) plezier in je werk met een vijf-stappen plan

Transformatie naar meer werkplezier is een proces van vijf stappen:

  • Zelfanalyse
  • Doelen stellen
  • Kansen onderzoeken
  • Actieplan maken en
  • Uitvoeren

‘Fluitend naar je werk’ begeleidde al tientallen mensen succesvol naar meer werkplezier.

Loopbaancoach Roland Leenaarts is geaccrediteerd door de Nederlandse Orde van Beroeps-coaches (NOBCO) en de European Mentoring & Coaching Council (EMCC) op het niveau van Senior Practitioner Beroepscoach.
Als je meer wilt weten hoe Roland je kan begeleiden naar meer plezier in je werk, bel hem gerust. Hij bespreekt graag vrijblijvend jouw situatie. Je kunt hem bereiken op 06 11083126. Of neem contact op via het contactformulier of e-mail info@fluitendnaarjewerk.nl.

Tijdens een oriënterend gesprek maken we kennis met elkaar, bespreken we vraag en doel en bepalen we of we samen zouden kunnen werken, of er een klik is. Ook wordt besproken welke dienstverlening passend is en welke verwachtingen er wederzijds zijn. Het gesprek duurt ongeveer een uur en is vrijblijvend. De kosten voor een oriënterend gesprek bedragen € 50,–. Maar kostenloos indien je besluit om gebruik te maken van de dienstverlening van ‘Fluitend naar je werk’, dan wordt de € 50,– verrekend met de eerste factuur.

Meer lezen over hoe ‘Fluitend naar je werk’ je kan ondersteunen bij je loopbaanvragen?
Kijk bij ‘Heroriëntatie op de loopbaan’ , ‘Loopbaancoaching’ of ‘Outplacement’.

Naar de inhoud springen